Over deze site

Deel deze pagina

Bestbezochte emigratiesite over Zweden: Deze website over emigreren naar Zweden is gemaakt door de Nederlandse schrijver en journalist Marc de Jong. De site ontstond in 2007 toen hij de emigratie van zijn eigen gezin voorbereidde. In juni 2008 verhuisde de familie De Jong naar Småland. Emigreren-naar-zweden.com groeide uit tot de bestbezochte Nederlandstalige emigratiesite over Zweden volgens metingen van Alexa.com. De website stelt zich onafhankelijk op en is niet gebonden aan emigratieprojecten of adviesbureaus. Als spin-off ontstond een Facebookgroep over emigreren naar Zweden met meer dan 3000 leden. De Jong was ook initiatiefnemer van de nieuwssite De Nieuwe Zweed en is de auteur van de boeken Bij ons in Zweden (2010) en Handboek Emigreren naar Zweden (twee edities, 2016 en 2018) .

Adverteren: het is mogelijk om via deze website te adverteren, bijvoorbeeld met een advertorial (zie voorbeeld). Perfect voor wie Nederlandse of Belgische emigranten als doelgroep heeft. Informeer hieronder naar de mogelijkheden.

Neem gerust contact op:

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Door dit formulier te gebruiken aanvaard ik de verwerking van mijn persoonsgegevens door deze website.

  Opgelet: we kunnen via deze website niemand aan werk of een woning helpen. Vragen hierover worden daarom niet beantwoord. Dat klinkt misschien onaardig, maar er komen geregeld van dit soort verzoeken binnen en het is niet leuk om telkens mensen te moeten teleurstellen. Vandaar dat we het meteen melden. Deze site en met name ook het Handboek Emigreren naar Zweden geven volop informatie over hoe je zelf aan een baan of een huis kunt komen.

   


  Deel deze pagina