Over deze site

Bestbezochte emigratiesite over Zweden: Deze website over emigreren naar Zweden is gemaakt door de Nederlandse schrijver en journalist Marc de Jong. De site ontstond in 2007 toen hij de emigratie van zijn eigen gezin voorbereidde. In juni 2008 verhuisde de familie De Jong naar Småland. Emigreren-naar-zweden.com groeide daarna uit tot de bestbezochte Nederlandstalige emigratiesite over Zweden volgens metingen van Alexa.com. De website stelt zich onafhankelijk op en is niet gebonden aan emigratieprojecten of adviesbureaus. Als spin-off ontstond een Facebookgroep over emigreren naar Zweden die nu meer dan 3000 leden telt, een groot aantal voor een niche met een bescheiden omvang. De Jong was ook initiatiefnemer van de nieuwssite De Nieuwe Zweed en is de auteur van de boeken Bij ons in Zweden (Grenzenloos, 2010) en Handboek Emigreren naar Zweden (ENZ, 2016) .

Opgelet: we kunnen via deze website niemand aan werk of een woning helpen. Vragen hierover worden daarom niet beantwoord. Dat klinkt misschien onaardig, maar er komen zeer geregeld van dit soort verzoeken binnen en het is niet leuk om telkens mensen te moeten teleurstellen. Vandaar dat we het bij deze meteen melden. Deze site en met name ook het Handboek Emigreren naar Zweden geven volop informatie over hoe je zelf aan een baan of een huis kunt komen.

Adverteren: het is mogelijk om via deze website te adverteren, bijvoorbeeld met een advertorial (zie voorbeeld). Perfect voor wie Nederlandse of Belgische emigranten als doelgroep heeft. Informeer hieronder naar de mogelijkheden.

Neem gerust contact op:

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht